Vertan Plus P (Proteinlerin By-pass Özelliğini Arttırmaya Yardımcı Premiks) Vertan Plus P (Proteinlerin By-pass Özelliğini Arttırmaya Yardımcı Premiks)
Proteinler Daha Yararlanılabilir
  • Vertan Plus; içeriğindeki doğal bitki ekstraktları ve esansiyel yağlar sayesinde, spesifik rumen proteolitik bakterileri üzerinde bakteriyostatik bir etki oluşturur. Bu etki ile hayvanların yemindeki (konsantre ve kaba yem) proteinlerin rumende yıkımlanmasını azaltarak by-pass özelliklerini arttırır.
  • Amonyak ve yıkımlanabilir nitrojene bağlı oluşan karacaiğer yüklenmesini azaltmaya yardımcı olur.
  • Somatik hücre sayısının azaltılmasına yardımcı olur.
  • Üreme ve döl verimi gibi problemlerin azaltılmasına yardımcı olur.
  • Yemden yaralanmanın artmasına bağlı olarak tüm verim parametrelerinin artmasına yardımcı olur.
                                        
Kullanım Şekli
Vertan Plus rasyon özelliğine göre hayvan başına günlük 4-10 gram ya da ton yeme %0,02-1,2 oranında kullanılır.
 
 
 
TAKDİM ŞEKLİ:
25 kg' lık ambalajlarda satışa sunulmaktadır.
 
MENŞEİ : FRANSA